ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ERASMUS ΜΕ ΤΟΝ ΟΕΝΕΦ!!

 

Μέχρι την Παρασκευή 19 Μαΐου γίνονται δεκτές οι αιτήσεις από τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας  για συμμετοχή σε δύο ανταλλαγές νέων στην Ιρλανδία, μία στο Τίπερερι και μία στο Δουβλίνο.

Πρώτη ανταλλαγή:Σε συνεργασία με τον Ιρλανδικό οργανισμό Νεολαίας Τipperary Regional Youth Service διοργανώνεται διμερής ανταλλαγή νέων στο Tipperary της Ιρλανδίας. Το πρώτο σκέλος του σχεδίου θα υλοποιηθεί στην πόλη της Φλώρινας, από τις 21 Ιουνίου μέχρι τις 28 Ιουνίου 2023. Το δεύτερο σκέλος του σχεδίου θα υλοποιηθεί στο Tipperary της Ιρλανδίας από τις 16 μέχρι τις 23 Αυγούστου 2023.

Δεύτερη ανταλλαγή:Σε συνεργασία με τον Ιρλανδικό οργανισμό Νεολαίας Ringsend Irishtown Youth Service   διοργανώνεται διμερής ανταλλαγή νέων στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας. Το πρώτο σκέλος του σχεδίου θα υλοποιηθεί στην πόλη της Φλώρινας από τις 5 Ιουλίου μέχρι τις 12 Ιουλίου 2023. Το δεύτερο σκέλος του σχεδίου θα υλοποιηθεί στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας από τις 19 Αυγούστου 2023 μέχρι 26 Αυγούστου 2023.

 

Η συμμετοχή ανέρχεται στα 180€ ως προκαταβολή του εισιτηρίου  και οι συμμετέχοντες  θα επιβαρυνθούν με τυχόν έξοδα, εφόσον το κόστος μετακίνησης ξεπεράσει το ποσό των 360 ευρώ, σύμφωνα με τους κανόνες του Erasmus+. Τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακινήσεων θα καλυφθούν πλήρως, σύμφωνα με τους κανόνες του Erasmus+

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H EUROPEDIRECT ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΜΝΑΕ NOESIS